Besøg os idag på: Sankt Annæ Plads 32, nede på -3, 1250 Kbh. K,

v/ JEUDAN Parkering ved Ofelia Plads / Skuespilhuset

Hvad vi tilbyder

 

Vores koncept går ud på at give dig og din bil den allerbedste service! Vi kommer ud til din adresse og vasker, polerer, påfører coating eller skifter hjul. Så kan du bruge din tid på noget andet imens.

Bilvask

Vi vasker din bil helt anderledes skånsomt end det er muligt i en vaskehal. Vi støvsuger bilen og rengør den grundigt indvendigt. Vi har alt med til bilvasken. Det eneste, der er behov for er en stikkontakt og god plads omkring bilen

 

Polering

Vi polerer lakken og fjerner alle ridser. Din bil bliver blank og får en fantastisk glans, så den ser ud som ny.

Coating

Efter polering af bilen tilbyder vi at beskytte lakken yderligere med en effektiv coating. Her anvender vi nanoteknologi, som har en exceptionel holdbarhed. Hvor en almindelig lakforsegling holder i 6 mdr., kan en nano-coating holde i 2-5 år, afhængigt af antallet af behandlinger i træk. Samtidig får du en helt unik, dyb og  lækker effekt og glansfuldhed som er langt bedre end voks. Coaten er vandafvisende og har ‘perleeffekt’. Vi tilbyder coating på lakken, såvel som på fælge, ruder, soltag, læderkabiner, stofkabiner og vinylen indvendigt – så din bil bliver fuldt beskyttet!

Hjulskift

Vi skifter hjul på vores værksted eller på din adresse. Det er en rigtig god idé at vaske hjulene grundigt og evt. give dem en nano-coating, inden de stilles til opbevaring. Derved er de optimalt beskyttet. Vi tager gerne hjulene med og opbevarer dem for dig

Bilvask

Polering

Coating

Hjulskift

Her bor vi

Vores værksted ligger på Sankt Annæ Plads. Hvis det er ubelejligt for dig at komme til os, så kommer vi gerne hjem til dig - eller behandler din bil, mens du er på arbejde!